غذاهایی که باعث ایجاد گاز و نفخ در بارداری می شوند:

برخی غذاها می توانند موجب نفخ در برخی از زنان باردار شوند.

-سبزیجاتی نظیر کلم، گل کلم، لوبیا، کلم بروکسل، پیاز، کنگر فرنگی و مارچوبه حاوی کربوهیدرات های غیر محلولی هستند که قابل هضم نیستند. بنابراین، این می تواند گازهای پر شده از گوگرد را تولید کند که منجر به بوی تعفن می شود.

-خوراکی هایی مانند نخود، عدس، گرم سبز منبع بزرگ فیبر هستند. اما مصرف بیش از حد غذاهای با فیبر بالا می تواند منجر به شکم گاز شود. اما در برخی افراد، رژیم فیبری می تواند به کاهش گاز و نفخ کمک کند.

-دانه هایی مانند دانه آفتابگردان، خشخاش، و رازیانه نیز گاز را در روده بزرگ تولید می کنند که منجر به نفخ شکم می شود.

-میوه هایی مثل سیب، انبه، کشمش، آلو، آلبالو، هندوانه و هلو نیز حاوی کربوهیدرات های غیر جاذب هستند. بدن شما نمی تواند آن ها را هضم کند و آن ها به روده بزرگ منتقل می شوند و باعث نفخ شکم با گاز می شوند.

متخصص زنان اصفهان | غذاهایی که باعث ایجاد نفخ در بارداری می شوند


بیشتر بدانید: علل  نفخ شکم در بارداری


-فروکتوز موجود در آب میوه ها هم باعث نفخ شکم می شود.

-گندم، سبوس گندم، و محصولات گندمی می تواند منجر به تخمیر در روده بزرگ شود، بنابراین موجب گاز و باد کردگی می شود.

-سوربیتول، یک شیرین کننده مصنوعی است که در برخی غذاها و نوشیدنی ها یافت می شود و می تواند باعث شکل گیری گاز شود.

در اغلب موارد، شما به هیچ درمانی برای نفخ و گاز نیاز ندارید و پس از تولد کودکتان ناپدید می شوند.هم چنین برخی درمان های خانگی و راه هایی وجود دارند که به شما کمک می کنند احساس ناراحتی خود را مدیریت کنید.


دکتر فهیمه ثابت متخصص زنان اصفهان

جهت مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر فهیمه ثابت کلیک کنید.


بیشتر بخوانید :

تأثیر انسداد لوله های رحمی برباروری

زایمان زودرس و علت آن

واکسن گارداسیل در بارداری

پیشگیری از کرونا در بارداری

تهوع و استفراغ در بارداری