میزان فولیک اسید مورد نیاز زنان باردار

میزان فولیک اسید مورد نیاز زنان باردار : متخصص زنان اصفهان توصیه می‌کند برای کاهش خطر ابتلای کودکتان به نقص‌های لولۀ عصبی، روزانه ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید مصرف کنید که باید مصرف آن را حداقل یک ماه پیش از تلاش برای باردار شدن شروع کنید. به این دلیل که خیلی از بارداری‌ها ممکن است برنامه‌ریزی‌شده نباشد، توصیه می‌شود که تمام زنانی که در سن بارداری قرار دارند، روزانه ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید مصرف کنند. برخی از پزشکان توصیه می‌کنند که در دوران بارداری مصرف فولیک اسید به حداقل ۶۰۰ میکروگرم در روز افزایش داده شود.

پزشک ممکن است مولتی‌ویتامین‌های ویژۀ بارداری که حاوی مقدار مناسبی فولیک اسید است را برای شما تجویز کند. در غیر این صورت ممکن است برای تأمین میزان لازم فولیک اسید روزانه، علاوه بر مولتی‌ویتامین‌ها، قرص‌های فولیک اسید را برای شما تجویز کند که حاوی ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید لازم برای شماست. در دوران قبل از بارداری و در طول بارداری، به هیچ ‌عنوان ویتامین‌ها و مکمل‌های خود را بدون نظر و توصیۀ پزشک عوض نکنید و میزان مصرف آن را افزایش ندهید. در برخی از موارد ممکن است پزشک میزان بیشتری از فولیک اسید را برای مصرف روزانه به شما توصیه کند.

متخصص زنان اصفهان | میزان فولیک اسید مورد نیاز زنان باردار برخی از مواردی که معمولاً پزشک میزان بیشتری از فولیک اسید را تجویز خواهد کرد در زیر آمده است:

زنان چاق و دارای اضافه وزن:

خطر ابتلای نوزاد به نقص‌های لولۀ عصبی در زنان چاق بیشتر است. اگر دارای اضافه وزن هستید، پیش از تلاش برای باردار شدن به پزشک خود مراجعه کنید. ممکن است او به شما توصیه کنید که بیش از ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید در روز مصرف کنید.

سابقۀ داشتن فرزندی با نقص لولۀ عصبی:

اگر پیش از این دارای فرزندی با نقص لولۀ عصبی بوده‌اید، احتمالاً پزشک مصرف روزانه ۴۰۰۰ میکروگرم فولیک اسید را برای شما تجویز خواهد کرد. حتماً در مورد وضعیت سلامت و سوابق پزشکی خود به پزشکتان توضیح دهید و پیش از تلاش برای باردار شدن با او ملاقات کنید.

بارداری دو یا چندقلویی:

درصورتی‌که دو یا چند قلو باردار هستید، ممکن است پزشکتان توصیه کند که روزانه ۱۰۰۰ میکروگرم فولیک اسید مصرف کنید.

وجود برخی از بیماری‌های مزمن مثل دیابت:

احتمال داشتن فرزندی مبتلا به نقص‌های لولۀ عصبی در زنان مبتلا به دیابت یا افرادی که نوع خاصی از داروهای ضدتشنج را مصرف می‌کنند بیشتر است. اگر دارای هر کدام از این شرایط هستید، برای تعیین میزان فولیک اسید مصرفی و بررسی شرایط عمومی خود، حداقل یک ماه پیش از تلاش برای باردار شدن با پزشک ملاقات کنید.

 


دکتر فهیمه ثابت

متخصص زنان اصفهان

جهت مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر فهیمه ثابت کلیک کنید.


بیشتر بخوانید :

واکسن گارداسیل در بارداری

علت یبوست در بارداری

دیس منوره ثانویه

عفونت اچ پی وی

دیابت و بارداری

سونوگرافی NT چیست؟

دیابت بارداری و شیردهی

رژیم غذایی برای دیابت بارداری

مصرف فولیک اسید در بارداری